Over ons

Over ons

Bloembinderij de Nobel is een vooruitstrevend bloemistenbedrijf, met een focus op de business to business markt. Wij hebben een centrale binderij in Zoetermeer en een shop in shop in Plus Koelhuis in Bergschenhoek. Ons bedrijf investeert veel in duurzaam, service, kwaliteit en professionaliteit, wat uiteindelijk resulteert in een prachtig eindproduct wat met respect en vakkundigheid is gecreëerd.

Op dit moment zijn er 9 medewerkers bij het bedrijf werkzaam en is er een werkplek gecreëerd voor een collega met een functiebeperking. Iets wat geheel past in onze duurzame bedrijfsvisie. Zie hierover meer bij het onderdeel Certificaat.

Naast vers bloemwerk kunt u bij ons ook terecht voor zijde arrangementen. Dit kunnen zowel moderne als klassiek opgemaakte arrangementen van zijdebloemen in combinatie met organische materialen zijn.

Ons uitgangspunt is om hoogwaardig, creatief bloemwerk te maken met zijde bloemen. Waarbij wij gebruik maken van eigentijdse en actuele ondergronden. Hierbij staat de wens van de klant centraal. Voor iedere werkplek verzorgen wij creaties in alle mogelijke afmetingen ten behoeve van o.a. receptiebalies, directiekamers, vergaderzalen of (bedrijfs)restaurants.

De kwaliteit van zijde bloemen is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Daar waar zijdebloemen vroeger nog echt nep waren, daar kan nu met recht worden gesproken van ´kunst´ bloemen. De nieuwe materialen zijn vaak niet van echt te onderscheiden. Daarnaast zijn zijde bloemen duurzamer dan verse.

Kortom op het gebied van verse of zijde bloemen kunnen wij een mooi en duurzaam arrangement voor u samenstellen!