MVO

Duurzaam gecertificeerde partner

Bloembinderij de Nobel is een vooruitstrevend bloemistenbedrijf, met een focus op de business tot business markt, in de omgeving Haaglanden. Ons bedrijf investeert veel in duurzaam, service, kwaliteit en professionaliteit, wat uiteindelijk resulteert in een prachtig eindproduct wat met respect en vakkundigheid is gecreëerd.

Op dit moment zijn er 17 fulltime medewerkers bij het bedrijf werkzaam en is er een werkplek gecreëerd voor een collega met een functiebeperking. Dit past geheel in onze duurzame bedrijfsvisie. Wij kunnen u dan ook met gepaste trots vertellen dat ons bedrijf als enige bloemistenbedrijf in de regio haaglanden officieel in het bezit is van het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Dit keurmerk is mede ontwikkeld door Stichting Milieukeur Nederland ( www.smk.nl). Tevens zijn wij grondlegger van de ontwikkelingen bij de totstandkoming van dit certificaat. Uiteraard zijn wij daar trots op en proberen dit zo veel mogelijk uit te dragen. Wij hebben milieuvriendelijk en biologisch geteelde bloemen en al onze bedrijfsprocessen zijn duurzaam ingesteld. Tevens zijn wij als enige bloemist in Nederland partner van MVO Nederland.

Aan alle producten die wij leveren zit een duurzaamheidslabel waarop dit verder uiteengezet wordt, dit ter bewustwording van het product en het verhaal erachter, waarbij prikkeling de constante factor is.

Wanneer bovenstaande ook in uw bedrijf of instelling verankerd is kunnen wij wellicht een aanvulling voor uw onderneming zijn! Neemt u contact met ons op en wij lichten onze idealen graag persoonlijk toe.