Bruidswerk

Bruidswerk op maat

Al meer dan 25 jaar is bloembinderij De Nobel erkend bloemist in Zoetermeer en ver buiten de regio. Door onze jarenlange ervaring heeft ons team veel expertise en knowhow opgebouwd op het gebied van bruidsbloemwerk.
Sinds de overname van Bloembinderij de Nobel door Erwin Westerman in 1997 verzorgt hij het totale bruidsarrangement bij uw huwelijk.
Met een team van jonge mensen, die allemaal hun eigen specialiteit hebben kunnen wij u een heel breed assortiment aanbieden.


Voor ons is het dan ook zeer belangrijk dat we op de hoogte blijven van alle trends en technieken op het gebied van bruidswerk, want pas wanneer je hier goed van op de hoogte bent, en blijft, kun je een klant goed adviseren. Daarom volgen alle binders ieder jaar cursussen op dit vakgebied zodat we altijd up-to-date blijven. De wensen van de klant staan bij ons centraal en van hieruit kunnen wij samen met u een zeer persoonlijk boeket samenstellen. Precies op maat gemaakt.


Bruidswerk is heel persoonlijk
Wij beschikken over veel voorbeelden en documentatie over wat de mogelijkheden zijn. Onder het genot van een kopje koffie of thee zullen wij u alle mogelijkheden laten zien. Uw wens is de onze. U kunt er altijd verzekerd van zijn dat uw bloemen bijzonder zullen zijn, net zo bijzonder als de dag waarop deze gedragen worden!


Meer dan bruidsboeket alleen
Met deze informatie maken wij een geheel van uw bruidsjurk en/of kostuum en boeket van klassiek tot eigentijds, traditioneel, spraakmakend of extreem. Wij bieden een ruime keuze. Wij staan garant voor een goed advies over alle bloemaccessoires die bij uw bruidsboeket aansluiten bijvoorbeeld:


- een jonkerstafstok
- boeket voor het bruidsmeisje
- een mand met rozenstrooiblaadjes
- de autoversiering
- kerkversiering
- altaarversiering
- mariakaars versiering
- de koetsversiering
- de corsages
- de haarversiering
- het prepareren van uw boeket voor een blijvende herinnering


Een design bruidsboeket heeft u al vanaf € 65,-!


Bloembinderij de Nobel is aangeloten bij het 2B-Married team, graag verwijzen wij u naar de website.
Op deze website kunnen jullie alles wat je op de mooiste dag nodig hebt, in één oogopslag, vinden. Aangevuld met leuke weetjes, interessante tips en ontroerende en grappige verhalen van bruidsparen die jullie al voor zijn gegaan. Kortom, een niet te missen website om de mooiste herinneringen te kunnen creëren !

Verder zijn wij aangesloten bij de Trouwshop. Ook hier kan je alles over trouwen vinden http://www.trouwshop.com