Rouwbloemwerk

Emotie vertalen in bloemwerk

Een rouwbloemstuk is niet zomaar een bloemstuk, het is een bloemstuk waarbij wij uw emoties, en de specifieke en kenmerkende eigenschappen van de overledene laten samensmelten tot één creatie.


Om u op de beste en juiste manier te kunnen begeleiden hebben al onze binders jarenlange ervaring en kennis opgebouwd. Zodat zij u op de juiste manier en met volle respect op dit specialistische vakgebied kunnen adviseren, uiteraard geheel vrijblijvend.


Om een beleving te krijgen van de leefomgeving van de overledene kunt u gebruik maken van de "thuisbezoek service", waarbij een medewerker van Bloembinderij de Nobel bij u thuis langskomt op een tijdsstip dat het u uitkomt, zodat u in alle rust de mogelijkheden van het bloemwerk kunt inzien en bespreken. De binder krijgt zo een goede beeldvorming van de zo specifieke en kenmerkende elementen die vertaald kunnen worden in het bloemwerk. Deze service is geheel kostenloos, en kan ook in de avonduren.


U kunt ook op afspraak geheel vrijblijvend bij ons langskomen, zodat u in alle rust in onze spreekruimte de mogelijkheden doormiddel van diverse documentatie kunt inzien, onze binders adviseren u graag over de mogelijkheden.


Een afspraak daartoe is snel gemaakt via het telefoonnummer
079-3162222 of via info@denobel.nl