Duurzame bloemist

Creatieve workshops

N

Uitstekende service

Wilt u uw moeder verrassen met mooie bloemen op Moederdag? Kom dan langs bij Bloembinderij De Nobel in Zoetermeer. Wij stellen graag een prachtig Moederdag boeket voor u samen, waar uw moeder minstens zeven dagen lang van kan genieten. Onze boeketten bestaan namelijk uit verse bloemen die, met de juiste verzorging, nog lang goed blijven.

Kies uit een groot assortiment aan bloemen voor Moederdag

Omdat op Moederdag veel mensen langskomen voor mooie bloemen en het dus druk kan zijn, houden we hier uiteraard rekening mee. Wij bieden u een ruime keuze uit verschillende soorten bloemstukken. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat er een boeket tussen zit dat perfect is om tijdens Moederdag aan uw moeder te geven. Kiest u voor een gewoon boeket of wilt u toch liever een plukboeket? Of gaat u juist voor bloemen in combinatie met een lekkere fles wijn? De keuzes zijn eindeloos.

Bestel uw Moederdag boeket online

Heeft u geen tijd om op Moederdag bij ons lang te gaan voor een fleurige bloemen? Dat is geen enkel probleem. U kunt uw bloemen tegenwoordig namelijk ook online bestellen bij ons. Doet u dit voor de middag? Dan wordt uw boeket desgewenst dezelfde dag nog bezorgd! U kunt natuurlijk ook ruim van tevoren al een boeket uitkiezen en deze op Moederdag laten bezorgen.

Geef uw moeder een workshop cadeau

Houdt uw moeder ervan om lekker creatief bezig te zijn? Overweeg dan zeker eens om een workshop bloemschikken cadeau te doen tijdens Moederdag. Tijdens deze workshop gaan u en uw moeder aan de slag met het maken van een eigen bloemstuk. Hierbij zijn jullie uiteraard vrij om jullie eigen ideeën toe te passen. Na de workshop krijgen jullie het zelfgemaakte bloemstuk uiteraard mee naar huis, zodat u en uw moeder er nog lang van kunnen genieten. Heeft u vragen over deze workshop? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden om op Moederdag een boeket met mooie bloemen te laten samenstellen? Neem dan contact met ons op en bel naar 079 – 316 22 22 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen