Duurzame bloemist

Creatieve workshops

N

Uitstekende service

Bent u van plan om bloemen aan uw vader te geven op Vaderdag? Dan bent u bij Bloembinderij De Nobel op de juiste plaats! Bij ons kiest u uit een ruim aanbod aan boeketten. Wilt u een gewoon boeket, een plukboeket of misschien zelfs wel bloemen met bubbels cadeau doen op Vaderdag? Alles is bij ons mogelijk, waardoor u zeker ook voor úw vader iets passends vindt.

Denk ook eens aan een workshop bloemenschikken voor Vaderdag

Wilt u liever een cadeau geven waarbij u en uw vader tijd met elkaar doorbrengen? Denk er dan eens aan om een workshop bloemenschikken te schenken voor Vaderdag. Tijdens deze workshop gaat u samen met uw vader aan de slag met het maken van een eigen boeket. Hierbij bent u vrij om uw eigen ideeën toe te passen. Na afloop van de workshop krijgen jullie uiteraard het zelfgemaakt boeket mee naar huis, zodat jullie er nog minstens een week van kunnen genieten.

Regel uw cadeau eenvoudig online

Of u nu een workshop wilt doen of mooie bloemen wilt bestellen voor Vaderdag; in beide gevallen kunt u dit eenvoudig online regelen. Wilt u een boeket bestellen? Bekijk ons assortiment dan online en maak uw keuze. Voeg desgewenst een leuk persoonlijk kaartje toe aan uw bestelling. U kunt uw bestelling tot de middag plaatsen en deze dezelfde dag nog laten bezorgen, maar u kunt uiteraard ook ruim van tevoren uw boeket uitkiezen en laten weten dat u deze op Vaderdag wilt laten bezorgen. Heeft u nog vragen? Stel deze dan gerust. Neem daarvoor contact met ons op door te bellen naar 079 – 316 22 22 of door het contactformulier in te vullen.

Contact opnemen