Duurzame bloemist

Creatieve workshops

N

Uitstekende service

Bloemen Zoetermeer

Bent u op zoek naar een bloembinderij met prachtige bloemen in Zoetermeer? Bij Bloembinderij De Nobel kunt u allerlei soorten bloemen bestellen. Voor ons bedrijf is duurzaamheid erg belangrijk. Aan alle producten die wij leveren zit dan ook een duurzaamheidslabel. Dit doen wij ter bewustwording van het product en het verhaal erachter. Hierbij is prikkeling de constante factor.

Onze collectie
Bloembinderij De Nobel heeft een zeer breed assortiment aan bloemen. Zo hebben wij enorm veel rozen in allerlei kleuren. Daarnaast hebben wij veel verschillende boeketten bloemen met een klassiek design of een boeket met een eigen design. U kunt hier ook weekend boeketten, bloemstukken, rouwbloemen, relatieboeketten of geboorteboeketten bestellen. Bent u nieuwsgierig? Bekijkt u dan snel de vele verschillende mogelijkheden die wij u bieden.

Interesse?
Hebt u interesse in de bloemen van Bloembinderij De Nobel in Zoetermeer en wilt u contact met ons opnemen? Dan kunt u een mailtje sturen naar info@denobel.nl of ons contactformulier invullen. Of bel ons: 079 – 316 22 22.

Contact opnemen