Duurzame bloemist

Creatieve workshops

N

Uitstekende service

Bruidsboeket Zoetermeer

Wilt u een stijlvol en uniek bruidsboeket laten maken? Kom dan naar Bloembinderij De Nobel in Zoetermeer. Bloembinderij De Nobel is al meer dan 25 jaar erkend bloemist in Zoetermeer en bekend ver buiten de regio. Op basis van jarenlange ervaring hebben wij veel expertise opgebouwd op het gebied van bruidsbloemwerk. Omdat ieder bruidspaar uniek is, zorgen wij ervoor dat ieder bruidsboeket uniek is en perfect past bij de gewenste stijl.

Bruidswerk
Bloembinderij De Nobel in Zoetermeer beschikt over veel voorbeelden en documentatie over wat de mogelijkheden zijn op het gebied van bruidswerk. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u al onze mogelijkheden bekijken. Wij verzekeren u dat het bruidsboeket net zo bijzonder is als de dag waarop deze gedragen wordt. Bloembinderij De Nobel uit Zoetermeer maakt al een design bruidsboeket vanaf 65 euro. Naast bruidswerk kunt u ook bij Bloembinderij De Nobel terecht voor het online bestellen van allerlei verschillende soorten boeketten voor verschillende gelegenheden.

Contact
Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden op het gebied van bruidsboeketten? Neem dan contact op met Bloembinderij De Nobel in Zoetermeer. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 079-316 22 22. U kunt ook een e-mail sturen naar info@denobel.nl of maak gebruik van ons online contactformulier. Wij nemen dan, indien gewenst, contact met u op.

Contact opnemen