Duurzame bloemist

Creatieve workshops

N

Uitstekende service

Cursus bloemschikken Zoetermeer

Een cursus bloemschikken volgt u bij Bloembinderij De Nobel in Zoetermeer. U kunt met meerdere personen bij ons de cursus volgen. Wij geven de cursus drie avonden per week, namelijk op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. U kunt per mail uw voorkeuren aan ons kenbaar maken. Tijdens de cursus leert u op creatieve wijze prachtige bloemstukken te maken. Een specialist zal u niet alleen maar theorie leren, maar u kunt alles ook direct in de praktijk toepassen. Heeft u het mooie bloemstuk klaar? Dan mag u het natuurlijk gewoon mee naar huis nemen. U kunt dan ook thuis nog genieten van het prachtige stuk.

Cursus bloemschikken Zoetermeer: laat uw creativiteit de vrije loop

Laat uw creativiteit de vrije loop bij de cursus bloemschikken in Zoetermeer. U bent vrij om uw eigen ideeën toe te passen op het stuk. U krijgt de ruimte om eens rond te lopen en inspiratie op te doen bij de medecursisten. De cursus wordt verzorgd door een specialist met passie voor het vak. U kunt tegen scherpe prijzen deelnemen aan de cursus. Door onze scherpe tarieven kan iedereen gebruik maken van onze diensten. Bovendien zitten diverse consumpties in de prijs inbegrepen. Verder kunt u gebruik maken van de benodigdheden voor het maken van een bloemstuk.

Vraag naar de mogelijkheden of meld u direct aan

Wilt u graag gebruik maken van een cursus bloemschikken in Zoetermeer bij Bloembinderij De Nobel? Dan kunt u zich per mail aanmelden. Geef de eerste 2 voorkeuren voor tijd en datum aan en geef uw naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via 079 – 316 22 22 en informeer naar de mogelijkheden.

Contact opnemen