Duurzame bloemist

Creatieve workshops

N

Uitstekende service

Rouwbloemstuk Zoetermeer

Bij bloembinderij De Nobel kunt u een rouwbloemstuk in de regio Zoetermeer bestellen. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van stijlvolle rouwbloemen.

De Nobel ondersteunt u bij het kiezen van een rouwbloemstuk in de regio Zoetermeer
Een rouwbloemstuk is iets heel persoonlijks: u wilt natuurlijk dat het bloemstuk past bij de overledene, maar ook bij uw eigen emoties. Bloembinderij De Nobel ondersteunt u graag bij het kiezen van de juiste rouwbloemen voor een uitvaartdienst. Indien u een rouwbloemstuk in de regio Zoetermeer wilt bestellen, kunt u desgewenst gebruik maken van onze thuisbezoekservice. Hierbij komt een medewerker van De Nobel thuis langs om alle mogelijke bloemstukken te tonen en te luisteren naar uw wensen. Deze dienst is ook ’s avonds beschikbaar en kosteloos te gebruiken.

Een afspraak maken of direct bestellen
Om een afspraak te maken, kunt u ons bellen via telefoonnummer 079 – 3162222 of een bericht sturen via het contactformulier. Wij informeren en adviseren u graag over de beschikbare rouwboeketten. Wilt u liever meteen een rouwbloemstuk in de regio Zoetermeer bestellen? Maak dan een keuze in onze online shop en plaats meteen een bestelling.

Contact opnemen