Duurzame bloemist

Creatieve workshops

N

Uitstekende service

Rouwboeket Zoetermeer

Een rouwboeket is niet zomaar een bloemetje, maar een vertaling van uw emoties. Kom daarom voor een stijlvol rouwboeket naar Bloembinderij De Nobel in Zoetermeer. U kunt op afspraak geheel vrijblijvend bij ons langskomen. Zo kunt u in alle rust in onze spreekruimte de mogelijkheden bekijken. Wij adviseren u graag over al onze mogelijkheden.

Thuisbezoek service
Wilt u liever dat wij bij u langskomen op een ogenblik dat het u goed uitkomt? Dan kunt u kiezen voor onze kosteloze ‘thuisbezoek service’. Wanneer een binder bij u thuiskomt, krijgt hij of zij pas echt een goede beleving van de leefomgeving van de overledene. Ook kan onze binder zo met u in alle rust de mogelijkheden bespreken. Het is voor onze binders geen probleem om in de avonduren bij u langs te komen. Naast onze thuisbezoek service kunt u er ook voor kiezen om een rouwboeket bij Bloembinderij De Nobel online te bestellen. Wij bezorgen bloemen door heel Nederland.

Contact
Een afspraak maken voor het creëren van een rouwboeket bij Bloembinderij De Nobel in Zoetermeer is snel gemaakt. U kunt bellen naar het telefoonnummer 079-316 22 22 of stuur een e-mail naar info@denobel.nl. Voor overige vragen over Bloembinderij De Nobel kunt u ons contactformulier invullen.

Contact opnemen