Duurzame bloemist

Creatieve workshops

N

Uitstekende service

Het geven van een mooi valentijnsboeket op Valentijnsdag is natuurlijk altijd leuk om te doen. Dit snappen we bij Bloembinderij De Nobel ook heel goed. Kom daarom op Valentijnsdag bij ons langs en kies een prachtig valentijnsboeket uit of laat er ter plaatse eentje voor u binden met daarin de meest favoriete bloemen van uw partner. Wilt u een gewoon boeket of een plukboeket met gemixte bloemen? Of gaat u liever voor een romantische bos rode rozen? Bij ons is alles mogelijk. U kunt uw valentijnsboeket zelfs online bestellen en laten bezorgen.

Geef een valentijnsboeket met iets extra’s

Maak uw valentijnsboeket extra leuk door er iets aan toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een schattig knuffelbeertje, een verrukkelijk doosje bonbons of een heerlijke fles wijn. Op die manier wordt uw geliefde optimaal door u verwend. Ook deze extra’s bestelt u eenvoudig bij uw boeket via onze webshop. Wilt u juist liever iets samendoen met uw geliefde en bent u op zoek naar een originele activiteit? Overweeg dan eens om een workshop bloemenschikken cadeau te geven.

Online bestellingen plaatsen tot het laatste moment

Heeft u geen tijd om een valentijnscadeau te halen voor uw partner? Dat is voor Bloembinderij De Nobel geen enkel probleem. Plaats uw bestelling voor de middag en laat uw boeket desgewenst nog diezelfde dag bezorgen. Het is natuurlijk ook mogelijk om ruim van tevoren al het boeket uit te kiezen en uw bestelling alvast te plaatsen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 079 – 316 22 22 of door het contactformulier in te vullen.

Contact opnemen