Duurzame bloemist

Creatieve workshops

N

Uitstekende service

Een veldboeket kopen doet u natuurlijk bij een professionele bloemist. Kom daarom langs bij Bloembinderij De Nobel! Hier schikken wij met alle liefde een prachtig veldboeket voor u. U kiest hierbij zelf de veldbloemen uit die in het boeket komen. Wilt u bijvoorbeeld een boeket met bloemen in allerlei kleuren? Of heeft u liever een boeket in de kleur geel/oranje of rood/brons? Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag!

Een veldboeket kopen kan nu ook online

Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen? Dat is geen enkel probleem! U kunt uw veldboeket namelijk ook via onze webshop kopen. Bekijk ons assortiment, klik op het boeket naar keuze, vul uw gegevens in en kies vervolgens zelf het bezorgmoment. Met enkel een paar klikken op de knop kunt u dus al een veldboeket kopen. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer u binnenkort een verjaardagsfeest heeft, maar u geen tijd meer heeft om een cadeau te halen.

Leer zelf een veldboeket te maken

Houdt u net zo veel van een mooi veldboeket als dat wij doen? Misschien is het dan eens leuk om deel te nemen aan onze workshop bloemenschikken. U gaat dan zelf aan de slag met het samenstellen van een mooi boeket en na afloop neemt u uw eigen boeket natuurlijk mee naar huis. Zien we u binnenkort op een van de geplande workshops? Of komt u langs voor het kopen van een mooi veldboeket? In beide gevallen bent u van harte welkom. Voor eventuele vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar 079 – 316 22 22 of door het contactformulier in te vullen.

Contact opnemen