Duurzame bloemist

Creatieve workshops

N

Uitstekende service

Workshop bloemschikken Zoetermeer

Voor een creatieve workshop bloemschikken komt u in de regio Zoetermeer naar Bloembinderij De Nobel. Tijdens de workshop leert u diverse technieken voor bloemschikken en kunt u ook zelf aan de slag. U leert de theorie direct toe te passen in de praktijk. Aan het einde van de workshop bloemschikken in Zoetermeer heeft u een mooi stuk zelf gemaakt, dat u gewoon mee naar huis kunt nemen. Zo kunt u er thuis ook nog van genieten. De workshop vindt plaats gedurende de avond. U wordt voorzien van iets te drinken en u heeft de gelegenheid om rustig rond te lopen, zodat u inspiratie kunt opdoen bij andere cursisten.

Workshop bloemschikken Zoetermeer: leer het van een specialist

Tijdens de workshop bloemschikken in Zoetermeer leert u van een specialist. Wij houden de prijzen betaalbaar, waardoor iedereen gebruik kan maken van de workshop. Bij de prijs zitten een aantal zaken inbegrepen, zoals een ondergrond met steekschuim, verschillende soorten bloemen en uiteraard het gebruik van gereedschappen en diverse consumpties. U zult dus niets tekort komen tijdens de workshop bloemschikken in Zoetermeer.

Meld u online aan

Meld u direct online aan voor de workshop bloemschikken in Zoetermeer. Hiervoor kunt u een mail sturen naar Bloembinderij De Nobel met uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. U kunt bij ons op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond terecht voor workshops. Geef in de mail dan ook uw eerste 2 voorkeuren aan. Laat ons ook even weten met hoeveel personen u de workshop bloemschikken in Zoetermeer wilt volgen. Heeft u nog vragen? Laat het ons dan weten door te bellen naar 079 – 316 22 22.

Contact opnemen